16 Απριλίου 2013

ΜΕΧΡΙ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ

Από σήμερα, μέχρι τις 26 Απριλίου θα μπορούν να λάβουν από τα σχολεία τους όλοι οι υποψήφιοι των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας για την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.

Αναλυτικά:
Απόκτηση κωδικού ασφαλείας (password) από όλους τους υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου. Στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας, όλοι οι υποψήφιοι είτε των Γενικών Λυκείων (90% και 10%) είτε των Επαγγελματικών Λυκείων (ομάδες Α΄ και Β΄) πρέπει από 16 ως και 26 Απριλίου να προσέλθουν στο Λύκειό τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι.
Με αυτό τον κωδικό, θα μπορούν σε επόμενη φάση τον Ιούνιο, αφού μπουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, να επεξεργαστούν και τελικά να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο. Οι ημερομηνίες για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων θα ανακοινωθούν αργότερα.
 
Τα δικαιολογητικά για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password) είναι:
Οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄για το 90% και οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ-Α΄ για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.
Οι υποψήφιοι ημερήσιων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ για το 10% για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειο την πρωτότυπη Βεβαίωση Πρόσβασης και την αστυνομική τους ταυτότητα.
Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.
Όλες οι διαδικασίες για τις πανελλαδικές εξετάσεις, αναλυτικά στο κεντρικό παράθυρο της Ο.Ε.Φ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου