17 Δεκεμβρίου 2010

ΕΣΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΕΝΑ ΠΑΛΑΤΙ ΑΤΥΠΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

Αξίζει να δείτε το δεκάλεπτο βίντεο, στο οποίο οι μαθητές λένε τη γνώμη τους για την Εστία Επιστημών Πάτρας, το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα έργο πρότυπης εγκατάστασης του Κέντρου Παιδείας Επιστημών. Πολύ περισσότερο αξίζει να το επισκεφτείτε  όμως…
Το κτίριο της Εστίας κατασκευάστηκε με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές. Η Εστία Επιστημών Πάτρας  έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, άρτιο επιστημονικό εξοπλισμό και διαδραστικά εκθέματα που καλύπτουν περισσότερες από εκατό επιμέρους θεματικές ενότητες στο χώρο των Μαθηματικών, της Πληροφορικής, της Φυσικής και αργότερα της Αστρονομίας, της Βιολογίας και άλλων επιστημονικών κλάδων, προκειμένου να μπορεί να στεγάσει τις πολύπλευρες δραστηριότητες έντασης γνώσης μιας πρότυπης Εστίας Επιστημών.
Η Εστία Επιστημών Πάτρας, όπως όλες οι Εστίες Επιστημών έχει σκοπό την ανάπτυξη διδακτικών δραστηριοτήτων στους τομείς των Μαθηματικών, της Πληροφορικής και της Φυσικής, με αποδέκτες τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους φοιτητές των θετικών και παιδαγωγικών επιστημών, τους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε προγράμματα επιμορφωτικού χαρακτήρα και μεταπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να αντλήσουν στοιχεία και εμπειρίες επιστημονικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα για την εκπόνηση πανεπιστημιακών διατριβών. Οι δραστηριότητές της συμπληρώνουν την παρεχόμενη κλασική εκπαίδευση των μαθητών και πραγματοποιούνται σύμφωνα με συγκεκριμένο αναλυτικό πρόγραμμα επιστημονικών θεματικών ενοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου