04 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

 Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει διαγωνισμό κυρίως για νέους ηλικίας 18 έως 33 ετών, με έπαθλο ένα ομαδικό εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες για 30 άτομα.
Δεδομένου ότι η στόχευση γίνεται στο νεανικό κοινό, θα θέλαμε τη βοήθειά σας για την ενημέρωση της φοιτητικής κοινότητας των πανεπιστημίων.
Επισυνάπτονται τα σχετικά προωθητικά banners, ώστε να αναρτηθούν στις ιστοσελίδες των πανεπιστημίων, καθώς και στα αντίστοιχα fora που επισκέπτονται οι φοιτητές (δείτε στο http://www.wow.gr/athlon/athlonLoop.htm).
- Επισυνάπτεται το poster του διαγωνισμού (σε μέγεθος αφίσας Α3) προκειμένου να εκτυπωθεί και να αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων των σχολών.
-Θα βοηθούσε κάθε άλλου είδους επικοινωνία προς τους φοιτητές, είτε μέσω ανακοίνωσης ή ακόμα και μέσω των κοινωνικών δικτύων, από τα μέσα που χρησιμοποιεί η κάθε σχολή για να επικοινωνεί με τους φοιτητές της κεντρικά (δείτε παρακάτω σχετικό μήνυμα).

Είσαι μεταξύ 18 και 33 ετών;Είσαι αχτύπητος στα Ευρωπαϊκά καισου αρέσουν τα ταξίδια;

Τότε παίξε και διεκδίκησε μία από τις 30 συμμετοχές για ένα ομαδικό εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες!

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, με αφορμή την επέτειο των 30 ετών από την ένταξη της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση διοργανώνει ένα ψυχαγωγικό διαγωνισμό με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Το «30αθλον» έχει έπαθλο ένα ομαδικό εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες για 30 άτομα!

Ο διαγωνισμός διαρκεί ένα μήνα αλλά δεν είναι υποχρεωτική η καθημερινή συμμετοχή.


Από την 1η Νοεμβρίου έως και την 30η Νοεμβρίου 2011, μπες στη διεύθυνση www.30athlon.gr, απάντησε σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και δοκίμασε τις επιδόσεις σου, με το κλικ του ποντικιού, σε γρήγορα διασκεδαστικά παιχνίδια!

Κάθε μέρα θα μπορείς να διανύσεις, σε λίγα μόνο λεπτά, μια εικονική διαδρομή (ανοιχτή από τις 08:00 το πρωί και για 24 ώρες) και να μαζέψεις πόντους ώστε να βρεθείς όσο πιο ψηλά γίνεται στην τελική κατάταξη.

Οι 30 πρώτοι θα κερδίσουν μία συμμετοχή σε ένα διήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες που θα περιλαμβάνει και ξενάγηση στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι μεταξύ 18 και 33 ετών! Μη ξεχάσεις να διαβάσεις τους όρους συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου