07 Μαΐου 2010

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ 2010

Με μεγάλη χαρά, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά η ομάδα ΘΑΛΗΣ + ΦΙΛΟΙ διοργανώνει μια διήμερη συνάντηση των σχολικών λεσχών ανάγνωσης - το ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ 2010 και θα θέλαμε να προσκαλέσουμε εσάς και τους μαθητές σας. Η συνάντηση αυτή θα αποτελέσει ευκαιρία να γνωριστούν τα μέλη των λεσχών όλης της Ελλάδας, αλλά και να παρουσιαστεί η δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς από τους ίδιους τους μαθητές. Θα υπάρξουν παιχνίδια και διαγωνισμοί "παραμαθηματικού" χαρακτήρα και διαφόρων ειδών δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο σε λίγες μέρες.
25 και 26 Ιουνίου 2010,
ACS (Institute for Critical and Creative Thinking), Λεωφόρος Αγ. Παρασκευής 129 και Καζαντζάκη, Χαλάνδρι-Αθήνα.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε μας στο info@thalesandfriends.org Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Επειδή, για πρακτικούς λόγους, πιθανόν κάποιοι από εσάς δε θα καταφέρουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα, για να συμμετάσχουν στο Μαθηματικό Πανηγύρι 2010, η ομάδας μας, προς διευκόλυνσή σας, θα διοργανώσει την ίδια εκδήλωση και στη Θεσσαλονίκη, στο 3ο Γυμνάσιο Θέρμης, το Σάββατο 19/6. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή στο Μαθηματικό Πανηγύρι της Θεσσαλονίκης, επικοινωνήστε με την Κα. Κατερίνα Καλφοπούλου στέλνοντας email στο kalfokat@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Για τον καλύτερο σχεδιασμό του προγράμματος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου